HET BEDRIJF

Belichting

Licht is een zeer belangrijk element voor de kwaliteit van rozen. Door gebruik te maken van assemblage verlichting, wordt er 14.000 lux per m2 gebruikt. Hierdoor is er 's-winters, tijdens donkere dagen en 's-nachts constant de juiste belichting. De schermdoeken zorgen ervoor dat de buitenomgeving geen last heeft van de belichting.

Automatisering

De BN roses worden gekweekt op steenwolsubstraat. Computers zorgen geautomatiseerd voor het tijdig toedienen van voedingsstoffen en water, hierdoor is er een optimale controle op bewatering en voedingsstoffen.

Constante rijpheid

Om een constante rijpheid van de rozen te garanderen wordt er tweemaal per dag geoogst. Door knipkarren te gebruiken worden beschadigingen voorkomen. De rozen worden direct na de knip verzameld in waterbakken voor een optimale kwaliteit.

Biologische gewasbescherming

Er wordt getracht zoveel mogelijk ziektes en plagen buiten de deur te houden. Soms is toch biologische gewasbescherming nodig om onze hoge kwaliteitsnorm te behalen. Door het gebruik van een hypermoderne robot wordt met een minimum van deze biologische middelen een maximaal resultaat bereikt.

 

 

WIST U DAT

BN Roses nu een supernieuwe bloemenkiosk heeft, met diverse soorten rozen en meestal 3 kleuren op voorraad en dat de kiosk altijd open is (24/7)? Kom snel even een kijkje nemen!